e
slika 1 slika 2 slika 3

S ponosom predstavljamo KLIK sklopivi stol koji odgovara na hiljadu zadataka . Posebna pa┼żnja je posve─çena prilagodljivosti proizvoda za razli─Źite svrhe kori┼ítenja. KLIK pru┼ża efektivno rje┼íenje za ┼íkole, seminarske prostore kao i za va┼í dom, ured, aktivnosti na otvorenom i sli─Źno. Stolovi se lagano uklanjaju u slu─Źaju da vam je potrebno vi┼íe prostora.

─îeli─Źna konsturkcija pru┼ża ─Źvrst i stabilan temelj za┼íti─çen┬á epoksi za┼ítitom. Stol posjeduje mehanizam koji automatski zabravljuje noge stola u izvu─Źenom polo┼żaju. Noge stolova su od okruglih cijevi dimenzija ├ś32 x 1,5 mm. Radne plo─Źe stolova izra─Ĺene su od iverastih plo─Źa dvostruko oblo┼żenih odgovaraju─çim melaminom, laminatom (HPL), i linoleumom. Rub radnih plo─Źa je PVC/ABS ili bukova, brezova ili hrastova profilirana lajsna odgovaraju─çe debljine.

S ponosom predstavljamo KLIK sklopivi stol koji odgovara na hiljadu zadataka . Posebna pa┼żnja je posve─çena prilagodljivosti proizvoda za razli─Źite svrhe kori┼ítenja. KLIK pru┼ża efektivno rje┼íenje za ┼íkole, seminarske prostore kao i za va┼í dom, ured, aktivnosti na otvorenom i sli─Źno. Stolovi se lagano uklanjaju u slu─Źaju da vam je potrebno vi┼íe prostora. ─îeli─Źna konsturkcija pru┼ża ─Źvrst i stabilan temelj za┼íti─çen┬á epoksi za┼ítitom. Stol posjeduje mehanizam koji automatski zabravljuje noge stola u izvu─Źenom polo┼żaju. Noge stolova su od okruglih cijevi dimenzija ├ś32 x 1,5 mm. Radne plo─Źe stolova izra─Ĺene su od iverastih plo─Źa dvostruko oblo┼żenih odgovaraju─çim melaminom, laminatom (HPL), i linoleumom. Rub radnih plo─Źa je PVC/ABS ili bukova, brezova ili hrastova profilirana lajsna odgovaraju─çe debljine.